Route beschrijving

Verstuur en/of ontvang pakketten van of naar in de regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, De Kwakel, Kudelstaart, Mijdrecht, Rijsenhout, Schiphol, Uithoorn, Vinkeveen en Wilnis. Plan hier uw route naar ons depot!

Vanuit de richting Amstelveen

Volg de N521 naar Uithoorn. In Uithoorn bij het tweede verkeerslicht linksaf, de Wiegerbruinlaan. Aan het eind van deze weg op de T-splitsing linksaf. De tweede zijstraat rechts, de Ondernemingsweg. De tweede inrit rechts.

Vanuit de richting Schiphol

Volg de N201 naar Uithoorn. In Uithoorn linksaf richting Amstelveen, de N521. Bij het derde verkeerslicht rechtsaf, de Wiegerbruinlaan. Aan het eind van deze weg op de T-splitsing linksaf. De tweede zijstraat rechts, de Ondernemingsweg. De tweede inrit rechts.

Vanuit de richting Mijdrecht

Volg de N201 naar Uithoorn. Eerst stoplicht over de brug rechtsaf. Bij de rotonde weer rechtsaf de Prinses Irenelaan in. Aan het einde van de Prinses Irenelaan linksaf. Volg de weg door het dorp, aan eind, onder de busbaan, linksaf slaan, uw komt dan op de Amsterdamse weg. Volg deze weg en neem de tweede zijstraat rechts, de Ondernemingsweg. De tweede inrit rechts.Maijer Pakketservices

Ondernemingsweg 28
1422 DZ Uithoorn
Tel: 0297 523462

E-mail contact formulier
BTW Nr. NL 1959.77.658.B01
KvK 33229288